Yhteistyökumppanit

Kilpailussa on mukana lukuisia yhteistyökumppaneita. Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä ota yhteyttä kisaorganisaatioon.

 

Suomen frisbeegolfliitto

Suomen frisbeegolfliitto

Suomen frisbeegolfliitto (SFL) / Finnish Disc Golf Association (FDGA) on vuonna 1998 perustettu Suomen frisbeegolfseurojen liitto. SFL on Suomen Olympiakomitean varsinainen jäsen sekä kansainvälisen liiton Professional Disc Golf Associationin (PDGA), ja European Disc Golf Federationin (EDGF) jäsen.

SFL:n tarkoitus on edistää lajin tunnettuutta, tukea huippu-urheilua, kehittää lajin koulutusta sekä järjestää kilpailu- ja junioritoimintaa Suomessa.

Ramirent Finland Oy

Ramirent Finland Oy

Ramirent Finland Oy on Suomen johtava rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 50 vuokraamon verkostollaan.

Frisbeegolfin SM-kilpailuissa Ramirent on mukana toimittamalla kilpailun valmisteluissa ja toteutuksessa tarvittavaa kalustoa.

Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupunki

Hyvinkäällä on hyvä huomen.

ReTee ry

ReTee ry

ReTee ry on vuonna 2015 perustettu Janakkalalainen frisbeegolfyhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää ja edistää Janakkalan frisbeegolfharjoittelu- sekä harrastusmahdollisuuksia. Kauden 2017 frisbeegolfin SM-kisahengessä olemme vahvasti mukana.

Tape Art

Tape Art

Rakennamme yrityksen ilmettä sisällä ja ulkona.

T-Print

T-Print