Hyvinkää-info

Hyvinkää juhlii vuonna 2017 satavuotissynttäreitään. Juhlavuoden teema on Yhdessä. Tänä vuonna saatiin myös frisbeegolfin SM-kilpailut Hyvinkäälle. Tehdään tapahtumasta ja kilpailusta ikimuistoiset, yhdessä.

Vihreä ja vireä Hyvinkää on lähes 47 000 asukkaan kaupunki Pohjois-Uudellamaalla reilun puolen tunnin matkan päässä pääkaupungista. Kaupunki on säilyttänyt luonnonläheisyytensä ja tarjoaa ulkoilijalle ja liikunnan ystävälle erinomaiset harrastusmahdollisuudet. Hyvinkää on myös perinteikäs kulttuurikaupunki.

Hyvinkäällä toimiva Disc Golf Hyvinkää (DGH) on perustettu 2011. Kaupungissa on kaksi täysmittaista frisbeegolfrataa lentokentän molemmin puolin. Sahanmäki DGP on ollut toiminnassa vuodesta 2011. Nummenmäki DGP, jossa kilpailut käydään, on perustettu 2014. Nummenmäen rataa on kuvailtu haastavaksi radaksi, jolla onnistumiseen vaaditaan pitkiä tarkkoja heittoja. Keskustasta Nummenmäen radalle on matkaa 2,6 km.

DGH on aktiivinen seura, jolla on usean vuoden kokemus kilpailuiden järjestämisestä. Vuonna 2016 seura järjesti ensimmäisinä arvokisoinaan parifrisbeegolfin SM-kilpailut. Seuran jäsenmäärä on kasvanut vuosi vuodelta ollen viime vuonna pitkälti toista sataa.

www.hyvinkaa.fi

www.discgolfhyvinkaa.net

 

Kulkuyhteydet

Linja-autot

Hyvinkään kaupunkialueella liikennöi kuusi linjaa kaksi kertaa tunnissa. Matka-ajat pääteasemilta rautatieasemalle ovat noin 15 minuuttia.

Hyvinkää-Ridasjärvi -linja liikennöi Nummenmäen radan ohi. Paikallisliikenteen aikataulu luettavissa tästä.

Junat

Rautatieasema sijaitsee keskellä kaupunkia. Esimerkiksi Helsingistä matkustaa Hyvinkäälle 41 minuuttia. Lähiliikenteen junat pysähtyvät Hyvinkäällä kaksi kertaa tunnissa.

www.vr.fi

Autoliikenne ja pysäköinti

Hyvinkää sijaitsee valtatie 3 ja maantie 25 kainalossa. Kehä III:lta ajaa Hyvinkäälle 20 minuuttia ja Helsinki-Vantaan lentoasemalta puoli tuntia.

Hyvinkäällä on maksuton pysäköinti koko kaupungin alueella. Osalla pysäköintialueista tulee käyttää pysäköintikiekkoa. Hyvinkään keskustassa on kauppakeskus Willan/Prisman pysäköintilaitos, jonne on opastus kaupungin sisääntuloväyliltä.

www.hyvinkaa.fi/asuinymparisto-ja-rakentaminen/pysakointi1/

 

Majoitus

Olemme neuvotelleet kisatarjouksen Hotelli Cumulus Hyvinkään kanssa.

Tuote-/kampanjatunnuksella SPORTTI saat 15% alennuksen päivän hinnasta. Huomioithan, että huoneita on rajoitetusti ja varaus kannattaa tehdä ajoissa.

Tee huonevaraus tästä: SM-kisatarjous

 

Muita majoitusmahdollisuuksia löytyy sivulta www.hyvinkaa.fi/visithyvinkaa/nuku-hyvin/

 

Ruokailu

Hyvinkäällä on runsaasti eri ruokailumahdollisuuksia.

Ruokailupaikkoja löytyy sivulta www.hyvinkaa.fi/visithyvinkaa/herkuttele/ruokapaikat/

viimeksi päivitetty 08.08.2017 klo 23.25