Pelaajainfo

Virallinen tiedotuskanava pelaajille on Suomen Frisbeegolfliiton kisakone. Sieltä löytyy kaikki ilmoittautumiseen, rataan ja muihin pelaajia koskeviin asioihin liittyvä ajankohtainen tieto. Alla tiivistelmä ilmoittautumismenettelyistä. Lue yksityiskohtaiset ilmoittautumisohjeet määräpäivineen kisakoneesta.

Kiintiöt

MPO 80 pelaajaa

FPO 16 pelaajaa

MPM 36 pelaajaa

FPM 6 pelaajaa

MPG 16 pelaajaa

MPS 6 pelaajaa

Villit kortit 20 pelaajaa

Yhteensä 180 pelaajaa

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen jaetaan viiteen eri vaiheeseen. Ilmoittautuminen tapahtuu SFL:n kisakoneen kautta. Kaikilla osallistuvilla pelaajilla pitää olla toimitsijatesti suoritettuna ilmoittautumisen aikana sekä voimassa kilpailun aikana.

Vaihe 1 - SM 2016 kilpailuista ansaitut osallistumisoikeudet luokittain

MPO 26 pelaajaa

FPO 7 pelaajaa

MPM 10 pelaajaa

FPM 1 pelaaja

MPG 5 pelaajaa

MPS 2 pelaajaa

Vaihe 2 - Rating-järjestys

Kilpailupaikat jaetaan PDGA:n ratingin mukaan niin, että korkeamman ratingin omaava pelaaja on luokassaan etusijalla. Jos luokkakiintiöt ei tule täyteen, jaetaan vapaat kiintiöpaikat muihin luokkiin.

Vaihe 3 - Osallistumismaksujen tarkistaminen

Osallistumismaksu on kaikissa luokissa 60€. Kolmannen vaiheen jälkeen luokkansa kiintiöihin mahtuvat maksamattomat pelaajat poistetaan kilpailusta.

Vaihe 4 - Jonotuslista

Vaiheen 3 jälkeen jonotuslistalta omiin luokkakiintiöihinsä nousseiden pelaajien osallistumismaksu pitää näkyä eräpäivään mennessä. Maksamattomat pelaajat poistetaan kilpailusta ja mahdollisesti vapautuvat lisäpaikat lisätään villi kortti -kiintiöön.

Vaihe 5 - Villit kortit

Villi kortti -hakemukset tulee toimittaa erillisen ohjeistuksen mukaisesti eräpäivään mennessä. Vain hakuaikana saapuneet hakemukset huomioidaan. Suomen Frisbeegolfliitto valitsee villien korttien saajat. Villit kortit myönnetään pelillisin perustein.

Palkinnot

Payout on 60%. Palkintojen maksussa noudatetaan PDGA TOP 25% kaavaa jokaisessa luokassa.

Peruutukset

Pelaajan on viipymättä ilmoitettava kirjallisesti kilpailunjohtajalle tai apulaiskilpailunjohtajalle, mikäli hän peruuttaa osallistumisensa.

 

Ilmoittautumisohjeet kokonaisuudessaan määräpäivineen löytyy kisakoneesta. DGH ja SFL yhteistyössä varaavat oikeuden muutoksiin. Pelaajainfo-sivua tullaan päivittämään ilmoittautumisen edetessä ja kilpailun lähestyessä.

 

Lisätietoa majoituksista, ruokailuista ja kulkuyhteyksistä luettavissa Hyvinkää-infosta.

viimeksi päivitetty 06.06.2017 klo 08.33