Kilpailuinfo

Virallinen tiedotuskanava pelaajille on Suomen Frisbeegolfliiton kisakone. Kisakoneessa kiinnitä erityishuomio pelaajainfosivulle.

Pelaajakokous 

Pelaajakokous järjestetään keskiviikkona 16.8. klo 16.30-17.30 kaupungin keskustassa sijaitsevassa Hyvinkääsalissa (Kauppatori 1). Pelaajakokous ei ole pakollinen, mutta erittäin suositeltava kaikille kilpailijoille. Mikäli kilpailija ei osallistu pelaajakokoukseen, vastaa hän itse tarvittavan tiedon saamisesta.

Rata-alue

Kilpailussa pelataan Nummenmäen 18-väyläinen metsärata muokatulla layoutilla. Rata on avoinna harjoittelulle kisakoneesta löytyvän aikataulun mukaisesti. Rata on suljettu muilta kuin kilpailijoilta 14.-21.8.2017.

Kisakeskus

Kilpailun kisakeskus sijaitsee Nummenmäen radalla Ilmailutien varressa. Kartta alueesta julkaistaan myöhemmin. Kisakeskuksesta löytyy mm. kilpailutoimisto, ensiapupiste, löytötavarapiste, wc:t, vesipiste, ruokailumahdollisuus, myyntikojuja.

Warm up

Lämmittelyyn suositellaan käytettäväksi lentokentän toisella puolella sijaitsevaa Sahanmäen rataa. Nummenmäen radalla on heittoverkko normaalin layoutin ykköstiin vieressä sekä pieni alue varattu pelaajien lämmittelyä varten. Katso tarkemmin kartasta. Kilpailupäivinä radalla harjoittelu ja lämmittely on kielletty kilpailun ollessa käynnissä. 

Ilmoittautuminen kierrokselle

Pelaajalistat ja lähtöajat julkaistaan kisakoneessa. Pelaajan on saavuttava ensimmäisen väylän lähtöpisteelle viimeistään 10 minuuttia ennen omaa lähtöaikaa.

Tuloskortti ja tulospalvelu

Kilpailussa käytetään moninkertaista tuloskirjanpitoa. Tuloskortti on henkilökohtainen. Koko ryhmän tulee palauttaa tuloskortit yhdellä kertaa asianmukaisesti täytettynä puolen tunnin sisällä kierroksen päättymisestä kisakeskuksen tulospisteeseen.

Kierroksen varrella on erillisiä tulospisteitä, joissa yksi ryhmän pelaajista käy näyttämässä tuloskorttia välituloksia varten. Tulokset on nähtävillä kisakoneessa.

Toimitsijat ja vapaaehtoiset kilpailun aikana

Kilpailun virallisina toimitsijoina ovat kilpailunjohtaja Jussi Hämäläinen, apulaiskilpailunjohtaja Mikko Wikman, tapahtumakoordinaattori ja field marshal Marika Salmi sekä field marshal Mikko Kaakinen, SFL.

Vapaaehtoistehtävissä toimivat henkilöt, kuten lippumiehet, eivät tuomitse kilpailussa vaan ryhmä tekee itse ratkaisun. Epäselvissä tapauksissa yhteydenotot virallisiin toimitsijoihin.

viimeksi päivitetty 17.08.2017 klo 06.36