Vapaaehtoiseksi

Onnistunut kilpailu ja tapahtuma edellyttää myös runsasta joukkoa vapaaehtoisia. Etsimme vapaaehtoisia esimerkiksi seuraaviin tehtäviin: lippumies, liikenteen ohjaaja, siistijä, ratahenkilöstö, media-avustaja jne. Vapaaehtoistehtäviä on tarjolla kilpailuviikon lisäksi sitä ennen ja sen jälkeen.

Vapaaehtoiset tulevat saamaan päivittäisen ruokailun ja kahvin lisäksi staff-paketin sekä näköalapaikan kilpailuun ja sen taustatoimintoihin. Vapaaehtoiset pääsevät osallistumaan karonkkaan ja kisaorganisaation kilpailuun SM-radalla virallisten kilpailuiden jälkeen.

Vapaaehtoistoiminnassa myös seurayhteistyö on mahdollista. Jos seurallanne on kiinnostusta laajemman kokonaisuuden hoitamiseen useamman henkilön toimesta, ole yhteydessä suoraan henkilöstökoordinaattoriin.

Henkilöstökoordinaattorina toimii Joni Tuhkanen, puhelin 041 749 3484.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi lähettämällä sähköpostitse seuraavat tiedot:

Nimi, syntymävuosi, asuinpaikkakunta, sähköposti, puhelin, t-paidan koko

Kiinnostunut vapaaehtoistyöstä ennen kilpailua ajalla...

Kiinnostunut vapaaehtoistyöstä kilpailuviikolla ajalla...

Kiinnostunut vapaaehtoistyöstä kilpailun jälkeen ajalla...

Ilmoita mahdollisimman tarkasti päivät ja kellonajat jolloin haluat osallistua.

Kerro myös erityisosaamisistasi esimerkiksi ajokortti, EA-kortti, hygieniapassi tms. Voit myös esittää toiveen vapaaehtoistehtävästäsi.

 

Emme voi taata jokaiselle toiveen mukaista tehtävää, mutta osaaminen ja toiveet tullaan huomioimaan mahdollisuuksien mukaan.

Lähetä ilmoittautumisesi sm2017(at)discgolfhyvinkaa.net

viimeksi päivitetty 04.07.2017 klo 08.48