Kilpailuorganisaatio

Disc Golf Hyvinkää järjestää tämän vuoden frisbeegolfin SM-kilpailut. DGH on toiminut aktiivisesti lajin edistämiseksi vuodesta 2011. Seuran jäsenmäärä on nousujohteinen ollen viime vuoden lopulla pitkälti toista sataa. Seura on panostanut naistoimintaan ja kuluvana vuonna painopisteeksi on lisäksi valittu senioritoiminnan kehittäminen kallisarvoista juniorityötä unohtamatta. DGH näkyy usein Hyvinkään kaupunkikuvassa erilaisten tapahtumien yhteydessä. DGH tekee yhteistyötä muiden paikallisten urheiluseurojen, kuten myös lähialueen frisbeegolfseurojen kanssa.

DGH:lla on usean vuoden kokemus kilpailuiden järjestämisestä. Tänä vuonna tarjolla on kesäliigaa Nummenmäen radalla ja viikkokisoja Sahanmäen radalla sekä useampi C-tierin kilpailu.

Kasvavan harrastajamäärän, aktiivisen seuratoiminnan sekä Hyvinkään kaupungin panoksen myötä Hyvinkäälle on saatu kaksi täysmittaista frisbeegolfrataa lentokentän molemmin puolin. Sahanmäki DGP on ollut toiminnassa vuodesta 2011. Nummenmäki DGP on perustettu 2014.

 

Kilpailuorganisaation sähköposti:

sm2017(at)discgolfhyvinkaa.net

Jussi Hämäläinen

Jussi Hämäläinen

kilpailunjohtaja

Puhelin: 050 559 5235
Vastuualue: kilpailutoiminta

Mikko Wikman

Mikko Wikman

apulaiskilpailunjohtaja, kilpailukoordinaattori

Puhelin: 040 556 7789
Vastuualue: pelaajakontaktit, kisakone, yhteistyökumppanit

Marika Salmi

Marika Salmi

tapahtumakoordinaattori

Puhelin: 045 3515 745
Vastuualue: media, myyntipaikat, yhteistyökumppanit