Ohjeet

Toivotamme katsojat lämpimästi tervetulleeksi seuraamaan taistelua frisbeegolfin Suomen mestaruuksista!

Huomioithan jo ennen varsinaista kilpailua, että Nummenmäen frisbeegolfrata on suljettu muilta kuin kilpailijoilta myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Tänä aikana alueelle johtavat tiet ja lenkkipolut eivät ole käytössä.

Yleisöopas julkaistaan myöhemmin.

 

Tapaa kilpailijat

16.8. pelaajakokouksen ja lehdistötilaisuuden jälkeen noin klo 17.30 on mahdollista tavata kilpailijoita Hyvinkääsalilla.

Katsomassa kilpailua

Suosittelemme, että paikalle saavutaan hyödyntäen julkisia kulkuneuvoja, kävellen tai pyörällä. Mikäli saavut paikalle autolla, pysäköi sille varatulle alueelle.

Turvallisuussyihin vedoten, emme suosittele lemmikkieläinten tuomista alueelle. Jos kuitenkin päätät ottaa lemmikkisi mukaan, se on EHDOTTOMASTI pidettävä kytkettynä.

Kisakeskuksessa on myyntikojuja, ensiapu- ja löytötavarapiste, saniteettitilat sekä myytävänä pientä purtavaa.

Kisakeskuksella on tupakointi kielletty. Pyydämme myös välttämään tupakointia rata-alueella.

Kiertäessäsi radalla laita puhelimesi äänettömälle ja anna pelaajille pelirauha. Yleisön liikkumista radalla rajoitetaan kilpailun aikana pelin sujuvoittamiseksi ja turvallisuuden parantamiseksi. Noudata kulkuopasteita ja järjestäjien ohjeita.

Kilpailijoiden pelirauhan takaamiseksi vältä turhaa liikettä heittosektorissa. Tämä on erityisen tärkeä puttaustilanteessa, jos maalikori on pelaajan ja yleisön välissä.

Laita roskat ja tupakantumpit roskiin.

viimeksi päivitetty 06.06.2017 klo 08.33